• 02 ABR 19

  Clínica Cervera incorpora a quatre noves professionals al seu equip

  Reforça els serveis d’odontologia general i interdisciplinària i l’equip d’auxiliars

  Clínica Cervera segueix creixent. Ho fa en qualitat i serveis pel pacient, cosa que també queda palesa en el nombre de professionals que formen part d’aquest equip amb 25 anys de trajectòria. Les doctores Berta Eche i Ana Moreno, així com les auxiliars Tere Rodríguez i Fatou Baragie, han estat les darreres en incorporar-se per reforçar principalment els tractaments d’odontologia general i interdisciplinària.


  La Dra. Eche és llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona (2002) i acumula una llarga experiència en estètica dental i periodòncia. Compta amb un Postgrau en Estètica Dental per l’ACMCB, SCOE (2008); Postgrau en Periodòncia per la SCOE; Diploma en Clinical Periodontology per la Universitat de Göteborg (Suècia, 2011); i Postgrau en Odontologia Multidisciplinar pel Dr. Gamborena (2011). Després d’un primer pas per Clínica Cervera entre 2011 i 2013 per posar en marxa el departament de pròtesi, ha tornat a l’equip com a especialista en Rehabilitació Oral i Estètica Dental, cosa que permetrà desenvolupar encara més els tractaments interdisciplinars.


  Per la seva part, la Dra. Moreno és odontòloga per la Universitat de Barcelona (2018) amb un curs d’ Odontopediatria per a postgraduats en Odontologia, impartit pel COEC (2018-2019). Es va incorporar a la clínica com a auxiliar al novembre de 2018 i actualment exerceix com a odontòloga general.


  Per altra banda, la Tere Rodríguez exerceix com a auxiliar de clínica des de fa 25 anys i es va incorporar a Clínica Cervera al novembre de 2018. Per últim, la Fatou Baragie  és graduada superior en Documentació i Administració Sanitàries i dóna recolzament al treball de les auxiliars, exercint com a responsable de l’ esterilització del material i instrumental i del control higiènic i la desinfecció de la sala quirúrgica.

  + info: Equip