• 19 SET 17

  Disseny Digital del Somriure: què té de revolucionari?

  Aquesta nova tècnica permet al pacient portar posat el seu nou somriure abans d’ iniciar el tractament estètic

  Anar al dentista disposat a canviar el teu somriure i poder veure el resultat final abans de fer el tractament. T’ imagines? Doncs ja no és necessari haver d’imaginar: amb el Disseny Digital del Somriure o Digital Smile Design (DSD) no només podràs veure el teu nou somriure, sinó que inclús podràs “provar-te’l” en boca abans de sotmetre’t a la millora estètica.  


  El Disseny Digital del Somriure és una nova tècnica de disseny informatitzat que permet la millora estètica del somriure, a mida de cada pacient. Per això,  té en compte la fisonomia de la boca, així com les faccions físiques i d’expressió de cada persona, pel que es tracta de una proposta completament individualitzada. 


  A Clínica Cervera, realitzem el Disseny Digital del Somriure en tres fases:


  1. Presa de registres

  A través de fotografies, vídeos y motlles, analitzem el somriure del pacient per avaluar els aspectes que podem millorar, com alteracions en la mida o  posició de les dents, asimetries, etc.


  2. Estudi informatitzat del somriure

  Treballem amb motlles de guix i amb les fotografies a l’ordinador per dissenyar la nova forma, posició i color de les dents. En aquesta tasca impliquem al pacient, que pot aportar la seva opinió i preferències sobre el que serà el seu futur somriure. Finalment, en uns motlles d’escaiola modelem amb cera el disseny que prèviament hem definit de forma digital.


  3. Col·locació del disseny en boca

  El pacient es “prova” el seu nou somriure. A partir del model fet en cera, obtenim una maqueta o mock-up de material acrílic o resina que reprodueix de manera exacta el resultat final. Es tracta d’una simulació del tractament que col·loquem directament a la boca del pacient. Es fan noves fotografies que permetran que el pacient vegi les diferències entre l’abans i el després. D’aquesta manera, podrà decidir amb seguretat si vol sotmetre’s al canvi estètic.  


  Aquest innovador concepte de tractament estètic ens permet no només dissenyar un somriure adaptat estètica i emocionalment a cada persona, sinó també comprovar prèviament quin és el resultat final perquè el pacient valori amb certesa si el tractament complirà amb les seves expectatives. 

  + info: Tractaments d'estètica dental i de genives