• 24 AGO 17

  Dues noves professionals es sumen a l’equip de Clínica Cervera

  Carolina Tcaci i Anna Pérez s’incorporen com a auxiliar de clínica i recepcionista, respectivament.


  El nostre equip segueix creixent. Recentment hem incorporat a Clínica Cervera a dues noves professionals: Carolina Tcaci, com a auxiliar de clínica, i Anna Pérez, com a recepcionista. A més, durant aquestes setmanes d’estiu, ens ha acompanyat la jove estudiant d’ ESO Paula Bracons a través del programa ‘Experiència a l’Empresa’ del CCE Montessori-Palau.


  Carolina Tcaci, que es va incorporar el passat mes de maig, és tècnica en Infermeria i auxiliar de clínica dental, compta amb experiència laboral en ambdós camps. Com a auxiliar de clínica a Clínica Cervera, assisteix als doctors en les cirurgies  i desenvolupa diferents tasques en les àrees de Periodòncia i Ortodòncia, principalment.


  Per altra banda, l’Anna Pérez es va unir a l’equip de Recepció el passat juny i desenvolupa tasques relacionades amb l’atenció al pacient a través de diferents vies. Compta amb una àmplia experiència prèvia a clíniques dentals, no només com a recepcionista, sinó també com a personal clínic ja que és protèsica dental, higienista i auxiliar de clínica.


  Per últim, durant tres setmanes hem tingut una acompanyant molt especial a la clínica. Es tracta de la Paula Bracons, una jove estudiant de 4rt d’ESO que ens ha acompanyat com a observadora en el nostre dia a dia, coneixent de primera mà l’atenció que es dóna al pacient i tasques clíniques com l’esterilització, la preparació del box, la realització de radiografies, etc. Aquesta estada clínica forma part del programa ‘Experiència a l’Empresa’, una iniciativa del CCE Montessori-Palau i de la seva associació d’antics alumnes que dóna la possibilitat als estudiants tenir un primer contacte amb el món laboral. Aquest ha estat el primer contacte de la Paula amb una clínica dental, on li agradaria exercir com a odontòloga en un futur.

  + info: Coneix el nostre equip