• 18 MAR 20

  Mesures de Clínica Cervera per fer front al coronavirus

  Estan encaminades a garantir la teva atenció bucodental en casos d’urgència i a reduir al màxim les possibilitats de contagi

  La crisis sanitària ocasionada pel virus COVID-19 ha canviat per complet les nostres vides en un temps rècord, incloent el nostre dia a dia a Clínica Cervera. Tot i que el Real Decret pel que s’ha declarat l’ Estat d’ Alarma no contempla el tancament dels centres sanitaris (categoria en la que estan incloses les clíniques dentals), ens hem vist obligats a implementar una sèrie de mesures que restringiran la nostra activitat.


  Aquestes mesures estan encaminades a garantir la teva atenció bucodental en casos d’urgència i a reduir al màxim les possibilitats de contagi entre els pacients i el nostre equip clínic.


  1. Només atendrem urgències

  Estem posposant totes aquelles cites que no siguin urgents amb un doble objectiu:

  • Reduir el nombre de pacients a la sala d’espera.

   

  • Evitar tots aquells tractaments dentals que originen aerosols, que són una via de contagi del coronavirus.


  Si tenies cita prevista amb nosaltres en els pròxims dies, ens posarem en contacte telefònic amb tu per confirmar-la o posposar-la, depenent del teu cas particular.


  Hem habilitat l'horari de les cites per urgències amb intervals suficients de temps per què no hi hagi contacte entre pacients a la sala d'espera, tot i això en el cas que coincideixin més d'una persona, es mantindrà la distància de seguretat recomanada. La nostra prioritat és que el teu pas per la clínica sigui totalment segur.


  2. Flux de treball reforçat

  Hem format quatre equips de treball totalment independents que no mantindran contacte entre ells i que aniran alternant-se setmanalment. D’aquesta manera, un hipotètic contagi d’un membre d’un equip no afectaria a la resta d’equips.


  3. La clínica, un lloc segur

  • Seguim totes les mesures recomanades pel Ministeri de Sanitat i per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

   

  • Utilitzem ulleres protectores i mascaretes per evitar el contagi.

   

  • Com sempre, seguim unes estrictes mesures d’higiene, desinfecció i esterilització entre pacient i pacient.