• 26 MAR 20

  Pausa durant l'estat d'alarma

  És moment de respectar l'emergència sanitària a nivell nacional, i és feina de tots posar-nos d'acord i fer una pausa tots junts. Durant aquest estat d'excepció que estem vivint, no et preocupis, a la tornada et veurem i podrem solucionar qualsevol incidència que hagi aparegut. Els resultats no es veuràn afectats.


  A continuació us donem un seguit de consells importants pels pacients portadors d'ortodòncia:

  Si ets portador d'aliniadors porta cada aliniador durant 15 dies, d'aquesta manera ens permetrà seguir amb el tractament d'una forma mes espaiada. Segueix portant els elàstics tal i com et van indicar. Si ja no et queden mes aliniadors, porta l'últim de forma permanent. Si es fes malbé ens has de trucar. Intenta mantenir-los al màxim higiènics, raspallant-los amb sabó i aigua freda. S'ha d'evitar utilitzar pastes dentífriques o submergir-los amb col·lutoris, perdrien la seva transparència.


  Si ets portador de brackets i es descimenta un bracket i no hi ha molèstia, podem esperar a la pròxima visita. En cas que salti, guarda'l. Si l'arc et punxa o ha sortit provocant incomoditat, ens has de trucar. Recorda fer us de la cera si la urgència apareix durant el cap de setmana. Posa't els elàstics o gomes tal i com et van indicar a l'última visita. En cas que no en tinguis suficients, ens truques i podràs passar-los a recollir.


  Per qualsevol dubte o urgència, truca al 972 211 727