• 08 MAI 20

  Tornem!

  Reobrim les portes de la clínica amb un estricte protocol de prevenció contra la COVID-19

  Comença la nostra “nova normalitat”. Aquest proper dilluns 11 de maig tornarem a obrir les portes després d’unes setmanes en les que hem treballat intensament en la implantació d’un protocol de prevenció contra la COVID-19. Progressivament, anirem normalitzant tots els nostres serveis. 

  Les noves mesures que hem implementat garantiran la teva seguretat durant les teves properes visites, així com la de tot el nostre equip. Moltes no les notaràs a simple vista ja que hem fet tot el possible per què el teu pas per la clínica sigui  igual d’ agradable, encara que més segur.   Abans de concertar la teva cita:


  • Et farem una breu enquesta telefònica per mesurar el risc de contagi.

  • A l’hora d’assignar dates, prioritzarem determinades dolències/malalties.  Quan vinguis a la clínica, et preguem que:


  1. Vinguis preferiblement sense acompanyant.

  2. Portis amb tu únicament el que sigui indispensable en quant a bosses i complements.

  3. Siguis puntual. És crucial respectar les hores de les cites per evitar col·lapses a les nostres sales d’espera, que han estat condicionades per respectar les mesures de distanciament social.  Quan arribis:


  1. Et prendrem la temperatura mitjançant un termòmetre làser.

  2. Et facilitarem gel hidroalcohòlic per la desinfecció de mans o guants.

  3. T’entregarem una mascareta protectora en cas de que no en portis, així com peücs per cobrir el calçat i ulleres protectores. T’indicarem com i en quin ordre col·locar-te aquest material protector.

  4. Et preguem que respectis les mesures de distància social amb la resta de pacients.  A Recepció hem instal·lat pantalles protectores per minimitzar el risc de contacte entre el nostre equip administratiu i els pacients. Després de cada cita, el nostre equip clínic realitza la desinfecció de totes les àrees i instruments de treball.


  Notaràs que la quantitat de pacients que rebem cada dia és ara molt inferior. D’aquesta manera podrem dedicar el temps necessari per garantir la seguretat de tots i tu podràs sentir la tranquil·litat de sempre.