• 30 NOV 21

  Aquacare: l’odontologia sense contacte arriba a Clínica Cervera

  Aquesta tecnologia permet fer determinats procediments bucodentals sense tocar la dent i sense generar vibracions ni sorolls molestos

  Es tracta, però no es toca. Així funciona l’Aquacare, una nova tecnologia que acabem d’implantar a Clínica Cervera per poder realitzar determinats procediments bucodentals, com tractaments de càries o eliminació de taques, sense necessitat de tocar la dent i sense generar vibracions o sorolls molestos. Aquacare possibilita una odontologia sense contacte, més còmode i ràpida pel pacient. I ara t’explicarem el per què!


  Aquacare funciona d’una manera similar a un irrigador bucal. A diferència de les tradicionals turbines o instruments manuals, que contacten directament amb la dent, aquest sistema propulsa una fina cortina de fluid que conté unes diminutes partícules que aconsegueixen resoldre problemes de fissures, càries, taques externes, etc.


  Quins són els beneficis d’Aquacare pel pacient?


  1. Tractaments menys invasius
   Ajuda a resoldre problemes bucals com càries dentals o fissures de forma indolora i, per tant, sense necessitat d’anestèsia o perforació.

  2. Més capacitat d’higiene
   Elimina taques externes (tabac, te, cafè…) inclús en les zones de difícil accés, restaurant la brillantor natural de les dents i deixant-les en un estat ideal previ a un tractament d’ emblanquiment. Al mateix temps, serveix per tractar la sensibilitat dental i per eliminar els ciments d’ unió dels bràquets.

  3. Més comoditat
   Els procediments mínimament invasius que permet Aquacare fan possible que el pacient senti encara més tranquil·litat, ja que l’eliminació de vibracions o sorolls ajuden a reduir la possibilitat d’ansietat o estrès.


  La implantació de l’odontologia sense contacte d’ Aquacare a Clínica Cervera suposa un pas més en el desenvolupament de tractaments cada vegada més precisos, menys invasius i més còmodes.