• 22 DES 20

  Càritas Girona rep els “Somriures Solidaris” dels pacients de Clínica Cervera

  La seva responsable de RSE, Silvia Padrós, recull la col·laboració econòmica de mans del Dr. Cervera

  Els nostres pacients no amaguen el seu somriure. Malgrat que la pandèmia de la COVID-19 i l’ús de la mascareta no permetran que aquest Nadal mostrem els nostres somriures pel carrer, la tradicional campanya “Somriures Solidaris” de Clínica Cervera ha trobat una manera simbòlica de fer-ho: ha regalat als seus pacients una mascareta certificada i reutilitzable amb la representació d’un somriure. D’aquesta manera, amb el lema “Posa’t el teu somriure més solidari”, els pacients han ajudat a Càritas Girona, entitat col·laboradora de la campanya.

  Gràcies a “Somriures Solidaris”, Càritas Girona ha rebut una col·laboració econòmica destinada a que els col·lectius més desfavorits de la ciutat puguin viure un millor Nadal. La seva responsable de Responsabilitat Social, Silvia Padrós, ha estat l’encarregada de rebre aquesta col·laboració de mans del director mèdic de la clínica, el Dr. Santiago Cervera. “La satisfacció més gran d’aquesta campanya de Nadal és poder implicar als nostres pacients per un bé comú i solidari que, a més, té el seu impacte positiu en el nostre entorn més proper”, ha explicat el doctor.

  Per una altra part, tots els pacients que han participat en la campanya han tingut l’oportunitat d’ entrar en el sorteig d’ una gourmet box amb productes de proximitat. Per això, han compartit els seus “somriures solidaris” a Instagram. D’entre tots ells, el de Judit Blazquez ha resultat ser el guanyador.

  + info: Posa’t el teu somriure més solidari!