• 22 DES 22

  Càritas Girona rep regals i una col·laboració econòmica pels més joves de la província

  La seva responsable de RSE, Silvia Padrós, és la mà innocent amb qui hem finalitzat la nostra campanya solidària “Somriures Solidaris”

  Volem que aquest 2023 sigui un any ple d’il·lusió; la mateixa il·lusió amb la que els infants fan d’aquest món un lloc millor. Per això, és a ells a qui hem destinat la nostra setena campanya “Somriures Solidaris: Cap infant sense somriure”, que ha finalitzat avui amb l’entrega d’una col·laboració econòmica pel Servei d’Intervenció Educatiu de Càritas Girona. La seva responsable de RSE, Silvia Padrós, l’ha rebut de mans del nostre director mèdic, el Dr. Santiago Cervera.

   

  Amb un gest senzill i simbòlic, els nostres pacients han garantit que centenars d’infants i joves de la província tinguin accés a un espai de relació, treball en valors i reforç escolar en igualtat d’oportunitats. Només ha calgut col·locar un caramel i un raspall de dents en un dels mitjons nadalencs que han estat repartits per la nostra recepció i que, juntament amb la col·laboració econòmica, han estat també entregats a Càritas Girona.


  El pacient Jordi Blanch Garitonandia, guanyador del sorteig

  Una gourmet box plena de productes de proximitat ha estat sortejada entre tots els pacients que han participat a la nostra campanya. La responsable de RSE de Càritas Girona ha estat la mà innocent que ha seleccionat a l’atzar un pack de caramel i raspall,  i que ha convertit automàticament com a guanyador a Jordi Blanch Garitonandia. Enhorabona!


  El Dr. Cervera ha agraït la participació de tots els pacients i s’ha mostrat molt satisfet d’haver contribuït a ajudar als més joves de Girona “fomentant l’educació, que és la millor eina que tenim contra la desigualtat social”.