• 07 FEB 24

  Celebrem el nostre 30 aniversari!

  Clínica Cervera celebra tres dècades com a referent de la salut dental a Girona

  Trenta anys, que es diu molt ràpid! Aquest és el temps que ha passat des del febrer de 1994, quan el director mèdic Santiago Cervera va obrir les portes de Clínica Cervera. Qui podia imaginar aleshores que aquesta acabaria convertint-se en una de les clíniques dentals més importants de Girona? I no només per la formació i especialització del nostre equip, o per la nostra tasca diària en la prevenció i cura de la salut bucodental dels nostres pacients, també pel compromís que mantenim amb la realitat social, així com per la cultura i l’esport de la nostra ciutat. 

  Són tants els moments i experiències que hem viscut en aquests anys els que treballem dia rere dia a la clínica, que és inevitable que ens sentim com una gran família. I què fa una família quan arriba una data tan important com aquesta? Doncs celebrar-ho! I això és el que vam fer el passat divendres 2 de febrer: celebrar-ho de primera pel que ja hem viscut i pel que ens espera.

  Vam quedar aviat per aprofitar bé el dia, a les 9 del matí ens vam trobar per esmorzar junts i començar el dia amb les piles ben carregades, ens van dividir en grups i vam fer una gimcana pel Barri Vell i voltants de la Catedral de Girona. En una hora i mitja s’havien de respondre preguntes d’aquest particular Trivial sobre la nostra ciutat: història, monuments, llegendes, curiositats... I tot i que vam treure tots la nostra part competitiva per veure quin grup responia més preguntes, la veritat és que amb tot el que vam descobrir i aprendre, hi vam guanyar tots. Quina experiència tan enriquidora!

  Un cop acabat el joc, ens vam dirigir cap al restaurant per dinar tots junts, on quasi no vam tenir temps de comentar les aventures del matí, perquè ens esperaven més moments especials amb el discurs del director mèdic, que va presentar-nos un ampli repàs per la trajectòria de Clínica Cervera,  des dels seus inicis passant pel canvi de domicili i la seva ampliació, les incorporacions d’ especialitats, col·laboracions amb entitats de la ciutat, ... I al finalitzar, cada un de nosaltres vam rebre com a record d’aquesta jornada un rellotge personalitzat.  

  I parlant de família: els nostres pacients també en formen part. Per això, també tenim una cosa preparada per molts d’ells. En concret, i amb motiu de la celebració del nostre 30è aniversari, entregarem uns detalls a aquells pacients amb qui hem cultivat un vincle especial durant tots aquests anys. Perquè la vostra confiança, la de tots els nostres pacients, és la nostra millor garantia. Gràcies per tot i que per molts més anys seguim cuidant el teu somriure!