• 08 NOV 23

  Celebrem les II Jornades d’Actualització a l’Odontologia a Clínica Cervera

  Tot l’equip es reuneix per segon any consecutiu per aprendre amb els nostres propis professionals

  A Clínica Cervera, ens destaquem per la nostra dedicació a l’aprenentatge continuat. No només ens formem a través de programes educatius estructurats, assistim a congressos d’alt nivell i rebem capacitació privada d’especialistes internacionals, sinó que també valorem l’experiència i coneixements del nostre propi equip. Cada membre de Clínica Cervera aporta valuosos coneixements. Per això i tenint en compte l’èxit de l’anterior edició, hem tornat a celebrar les II Jornades d’Actualització a l’Odontologia.  


  En aquest esdeveniment, realitzat el passat dissabte 21 d’octubre a l’Hotel Palau de Bellavista, de Girona, cinc dels nostres especialistes van oferir conferències amb l’objectiu de millorar i actualitzar la formació dels nostres col·legues. Aquestes presentacions ens van aportar informació pràctica i útil per permetre als nostres professionals brindar una atenció encara més excepcional als nostres pacients. Els temes tractats van incloure: 


  "Comunicació no violenta, gestió de conflictes", presentat per Ángeles Gordillo.

  "ATM", ofert per Lidia Alba.

  "Flux i nous aparells digitals”, presentat per en Dani Fradera.

  "Posada al dia en ortodòncia i tot el que cal saber per tractar pacients amb DAM a Clínica Cervera”, a càrrec de les Dres. Mireia Prat i Paula Blanch.

  "Procés del pacient a recepció”, ofert per l’Anna Blancafort i la Cristina Jordi. 


  Per descomptat, no hi va faltar el director i amfitrió d’aquestes Jornades, el Dr. Santiago Cervera, qui en aquesta ocasió va estar al càrrec de donar-nos la benvinguda i la presentació a aquesta segona edició de formació interna. 


  Les Jornades d’Actualització a l’Odontologia són molt més que una oportunitat per continuar el nostre desenvolupament professional. Són una manifestació palpable del talent present a Clínica Cervera i de l’orgull que sentim per la dedicació i professionalitat demostrades per cada un dels nostres companys.  Aquests  esdeveniments no només ens donen l’oportunitat d’adquirir nous coneixements, sinó que també reforcen el nostre compromís amb l’excel·lència en el camp de l’odontologia. I també són una oportunitat per passar una estona tots junts fora de l’entorn laboral.