• 23 MAR 22

  Clínica Cervera, cada dia més sostenible

  Iniciem petites accions per disminuir al màxim el nostre impacte en el medi ambient

  Cada pas compta, per petit que sigui. A Clínica Cervera ens hem proposat que la nostra empremta sobre el medi ambient sigui la menor possible, així que hem posat en marxa iniciatives enfocades al reciclatge, la mobilitat sostenible i l’eficiència energètica.

  Recentment hem dut a terme un estudi d’eficiència i estalvi energètic a les nostres instal·lacions, que a curt termini suposarà un canvi de les nostres fonts de llum a tecnologia LED. Gràcies a això, comptarem amb una il·luminació de menor consum, més vida útil i més ecològica. Per altra banda, hem començat a utilitzar gots de material biodegradable en substitució dels de plàstic.


  Sostenibilitat en equip

  Aquest camí cap a la sostenibilitat no és només una cosa de Clínica Cervera, sinó de cada una de les persones que en formem part: cada vegada som més els companys que optem per mètodes de transport més respectuosos amb el medi ambient, com la bicicleta o caminar. Una manera de demostrar el nostre compromís amb el planeta i, de pas, augmentar el nostre exercici físic!

  Som conscients que el trajecte cap a la responsabilitat climàtica és llarg, però ens alegra saber que a Clínica Cervera anem pel bon camí.