• 18 OCT 23

  Clínica Cervera gaudeix d’un vespre màgic al teatre

  Els somriures van ser els protagonistes dins i fora de la funció

  El passat 7 d’octubre vam tenir l’oportunitat d’assistir com a espectadors al musical L´Alegria que passa, de Dagoll Dagom. I la veritat, no podem trobar un millor qualificatiu per definir la tarda-nit tan gratificant que vam passar dins i fora del Teatre Municipal de Girona, lloc on es va representar aquesta obra emmarcada dins el Festival Temporada Alta, del que un any més tornem a ser mecenes.  


  I perquè a més de ser espectadors i apassionats, ens encanta ser patrocinadors de la nostra cultura, vam preparar una sorpresa per a tots els assistents a la sortida de la funció. Es va col·locar un projector on es visualitzaven algunes imatges del dia a dia de Clínica Cervera, i es van regalar kits d’ higiene dental, amb vals per a una consulta d’ortodòncia sense cost, i la participació al sorteig per un tractament d’emblanquiment dental gratuït, tres voluntàries del festival van ser les encarregades d’animar als assistents a fer-se fotos amb el photocall dissenyat per a la ocasió per poder-ne tenir un bon record, i compartir-les a les xarxes socials. 


  Una imatge val més que mil paraules

  Tot i que avui en dia l’èxit de qualsevol acció es mesura  amb “likes”, nosaltres, els dentistes, sempre hem tingut (i seguirem tenint) una altra unitat de mesura: els somriures. I si hem de jutjar per tots els que vam veure aquest dia, ens podem sentir més que satisfets de la nostra col·laboració. 


  Per rematar la jornada, a la plaça situada a la sortida del teatre ens esperava una bona sorpresa: la festa d’inauguració del festival , amb la col·laboració de diferents patrocinadors, que van oferir begudes i algunes de les seves especialitats alimentàries , i també un DJ, encarregat d’ amenitzar les darreres hores de la meravellosa vetllada.