• 16 JUN 21

  Clínica Cervera i Teatre de Salt, units per la cultura

  Ens convertim en patrocinadors d’un teatre amb quasi 25 anys de trajectòria

  La cultura torna a omplir els escenaris. Després dels mesos més durs de la pandèmia de la covid-19, el sector cultural torna a posar en marxa espectacles, concerts, exposicions, teatres… A Clínica Cervera hem volgut fer la nostra aportació per impulsar la recuperació del sector, i d’aquí que ens hàgim convertit en patrocinadors del veterà Teatre de Salt.

  Pel director mèdic de Clínica Cervera, el Dr. Santiago Cervera, “invertir en cultura és sempre una aposta segura: ens uneix, ens fa més tolerants, ens obre la ment… i crea riquesa en el nostre entorn”. Gràcies a aquest patrocini, Clínica Cervera dóna suport a un teatre amb 24 anys de trajectòria i, al mateix temps, fomenta el consum de cultura entre els seus pacients, donant oportunitats a través de concursos a les xarxes socials a adquirir invitacions per alguns dels espectacles inclosos en la programació.

  També, recentment, per l’estrena de Els Brugarol, una comèdia sobre els llinatges familiars escrita i protagonitzada per Ramon Madaula, Clínica Cervera va adquirir  entrades per convidar a bona part del seu equip.

  Des de Clínica Cervera us animem a tots a gaudir dels espectacles de la propera programació que oferirà el Teatre de Salt.

  + info: Programació Teatre de Salt