• 07 ABR 21

  Clínica Cervera, nou patrocinador del club de bàsquet femení Uni Girona

  Dr. Cervera: "Ens fa molta il·lusió formar part d’aquest equip donant suport a nivell econòmic i emocional"

  Esport, passió i solidaritat. Aquest és el triple que hem anotat des de Clínica Cervera al convertir-nos en el nou patrocinador del club de bàsquet femení Uni Girona, una entitat amb més de 15 anys de trajectòria esportiva que compta amb el seu primer equip a la Lliga Femenina, la màxima categoria estatal.

  Aquesta nova col·laboració ha estat formalitzada amb la signatura del director general del club, Xavi Fernández, i el nostre director mèdic, el doctor Santiago Cervera, en una trobada celebrada al Pavelló de Fontajau de Girona. El director del club ha agraït a la clínica la seva confiança i recolzament, que ajudaran a "mantenir l’excel·lència esportiva" del primer equip del club, l’ Spar Girona. Per la seva part, el Dr. Cervera ha manifestat la il·lusió que li fa "col·laborar amb un referent esportiu de la ciutat de Girona, donant suport tant a nivell econòmic com emocional". Al mateix temps, ha assenyalat que a Clínica Cervera "som pràcticament un equip femení ja que el 90 % de la nostra plantilla són dones".

  A part de donar suport al club, aquesta col·laboració ajudarà a fomentar la importància d’una boca sana per aconseguir un rendiment esportiu òptim. Diversos estudis apunten que problemes bucodentals com la càries, la malaltia periodontal o el bruxisme estan relacionats amb la disminució de la capacitat muscular, la flexibilitat i la velocitat de resposta física en esportistes. Per conscienciar a la població d’això, Clínica Cervera i Uni Girona posaran en marxa la iniciativa "El somriure de la setmana", amb la que el club seleccionarà setmanalment el millor somriure. 

  Des de Clínica Cervera esperem que aquest patrocini ajudi al club a assolir els seus reptes, especialment en aquests temps tan difícils en els que la pandèmia de la COVID-19 ha afectat durament els esdeveniments esportius.

  + info: Clínica Cervera, nou patrocinador de l'Spar Girona