• 10 JUN 24

  Clínica Cervera participa al sopar benèfic d’Oncolliga Girona

  Una trobada solidària que reafirma el nostre compromís amb la comunitat

  Part de l’equip de Clínica Cervera va tenir l’honor d’assistir a la 22ª edició del sopar benèfic organitzat per la Fundació Oncolliga Girona al Palau Firal de Girona el 28 de maig. Aquest esdeveniment anual, que s’ha consolidat com un punt de retrobament essencial a la ciutat, va reunir prop de 600 persones, amb destacades personalitats del mon polític, sanitari, cultural, empresarial i social.

  Clínica Cervera va patrocinar una taula en aquest significatiu esdeveniment, demostrant el nostre compromís amb la comunitat i la nostra solidaritat amb aquells que més ho necessiten. Ens sentim orgullosos d’haver format part d’aquesta iniciativa que no només busca recaptar fons per la continuïtat dels projectes d’Oncolliga, sinó també fer més forta la tasca de suport a pacients oncològics i a les seves famílies. 

  El sopar va ser més que una simple recaptació de fons; va ser una oportunitat per connectar amb altres entitats i persones compromeses amb la causa. Durant l’acte, es va destacar la tasca d’Oncolliga a través de la presentació de la seva Memòria Social 2023, on es va donar a conèixer que l’any passat van ser ateses 2.223 persones, la majoria dones, amb dades més detallades dels casos de càncer de mama, pulmó, ginecològic i de colon.

  A l’acte també s’hi van sumar amb la seva participació les alumnes de l’Escola de Dansa d’Anglès, fent gaudir als assistents amb dues peces de ball, i amb les periodistes Carme Martínez i Ma. Àngels Martínez, encarregades de dirigir la vetllada. Aquest tipus de col·laboracions reforça la importància de la comunitat en la lluita contra el càncer i el suport constant que entitats com Oncolliga brinden als afectats.

  A Clínica Cervera creiem important ajudar a les organitzacions que es dediquen a cuidar dels altres. Participar en esdeveniments com aquest ens omple de satisfacció i ens motiva a continuar contribuint activament amb la nostra comunitat. Estem agraïts per l’oportunitat d’haver pogut aportar el nostre granet de sorra i esperem seguir col·laborant en futures iniciatives que promoguin el benestar i la solidaritat.


  Per més informació sobre la Fundació Oncolliga i la seva admirable tasca, et convidem a visitar la seva pàgina web: Oncolliga Girona.