• 14 DES 17

  Clínica Cervera posa en marxa aquest Nadal la segona edició de ‘Somriures Solidaris’

  No només aportarà una col·laboració econòmica a Càritas Girona, sinó també els millors desitjos i somriures dels seus pacients

  Somriu. Demana un desig. Fem-ho realitat. Aquesta és l’essència de la segona edició de “Somriures Solidaris”, la campanya nadalenca amb la que Clínica Cervera ajuda a Càritas Diocesana de Girona, no només aportant una col·laboració econòmica, sinó també els millors desitjos i somriures dels seus pacients. 


  En aquesta segona edició de “Somriures Solidaris” es crearà un “Mur de la Solidaritat”, en el que pacients i acompanyants de Clínica Cervera podran penjar fotografies lluint el seu millor somriure o els seus millors desitjos pel 2018 que s’acosta. En la zona habilitada per això hi haurà una càmera instantània per fer les fotografies així com cartolines de colors per plasmar-hi els desitjos.  

   

  Aquest és el cinquè Nadal consecutiu en el que Clínica Cervera col·labora amb Càritas Girona, una entitat social que des de fa més de 50 anys realitza una tasca a favor de les persones més necessitades de la província. I és la segona ocasió en la que ha implicat als seus pacients.

   

  Per tot això, l’equip de Clínica Cervera anima a tots els seus pacients a visitar les seves instal·lacions i participar en la segona edició de la seva campanya de Nadal “Somriures Solidaris”.