• 21 JUL 21

  Clínica Cervera realitza un taller infantil sobre higiene bucodental

  El taller, organitzat per l’ Uni Girona, es va centrar en la higiene bucodental infantil

  Clínica Cervera està compromesa amb la higiene bucodental des de la infància. La setmana passada vam fer una visita als nens i nenes del casal de l’Uni Girona, en concret, al grup comprès entre els 6 i 8 anys, que van tenir l’oportunitat de participar en el taller impartit per les nostres odontòlogues Laura López, Ana Moreno i Paula Blanch. L’objectiu d’aquesta activitat és que els més petits aprenguin bones pràctiques per la cura de les seves dents. 


  Es van tractar aspectes bàsics com: què són les càries, què les provoquen o la tècnica correcta del raspallat de dents per evitar problemes a curt i llarg termini. I si alguna cosa tenim clara a la nostra clínica és que de res serveix la teoria si no l’acompanyem d’una bona pràctica. Durant el taller, es va obsequiar a tots els participants amb un kit d’ higiene dental, i amb l’ajuda de les nostres professionals, van posar en pràctica els coneixements adquirits per a realitzar un correcte raspallat bucal. 


  Va ser una jornada molt dinàmica i en la que els més petits van mostrar molt d’interès a la vegada que es divertien aprenent la importància d’una bona higiene bucodental. 


  Des de la Clínica Cervera sempre animem, tant a les persones petites com a les adultes a adoptar bones conductes de cura de la higiene bucodental. I realitzem iniciatives com aquesta en les que divulguem i creem pautes que poden assegurar una dentadura sana per molts anys. Perquè prevenció i salut poden anar junts de la mà amb la diversió i felicitat.