• 01 AGO 22

  Clínica Cervera se’n va d’aventura… a PortAventura!

  Hem passat un dia de convivència en aquest gran parc temàtic

  L’equip de Clínica Cervera hem passat un dia inoblidable al parc temàtic de PortAventura, per celebrar un any més un moment de convivència i amistat entre nosaltres. 


  Un dia per repetir

  La jornada es va iniciar sortint de Girona, en un trajecte que vam fer tots junts en el mateix autocar. Vam gaudir d’ un recorregut on no van faltar les cançons i els jocs, com un concurs de preguntes sobre PortAventura, on les que més respostes van encertar, van aconseguir endur-se un souvenir del parc en record d’aquest dia.


  Abans d’arribar, vam fer una parada per fer un  bon esmorzar, ja que el dia que ens esperava era “dur”. Una vegada a PortAventura, les atraccions i el dinar van ocupar  tot el nostre dia. No en vam deixar quasi cap sense pujar i les més atrevides inclús van repetir en les atraccions més espectaculars. El vol a la muntanya russa de Shambala, la caiguda lliure de l’ Hurakan Condor o el famós Dragon Khan van ser de les més exitoses.


  Però no tot van ser pujades i baixades. També vam poder veure alguns dels espectacles, com un ball hawaià a terres de la Polinèsia. Per acabar el dia, tots junts vam fer una competida partida a la cursa de camells al Far West. 


  Un dia per repetir, en el que més d’una va acabar la tornada amb l’autocar amb els ulls tancats del cansament acumulat.