• 13 MAI 24

  Clínica Cervera torna a col·laborar amb el Teatre de Salt

  El plaer de patrocinar la nostra cultura: tornem al teatre!

  Les nostres companyes Marta Canadell, Emma Vigara i Tere Rodríguez van assistir el passat 27 d’abril en representació de Clínica Cervera a un acte d’agraïment organitzat  pel Teatre de Salt, de qui som patrocinadors.  


  Després d’un breu i interessant discurs sobre la situació de la cultura i el teatre a la nostra regió, les nostres companyes i tots els assistents van poder gaudir d’un aperitiu al jardí del teatre i de l’obra de Juan José Millás: “Miércoles que parecen jueves”, dirigida per Mario Gas i interpretada per la Clara Sanchis.


  Amb més de 25 anys de trajectòria, el Teatre de Salt és un dels espais culturals més veterans de Girona; on s’hi celebra teatre, dansa, música, circ, en definitiva, la cultura. És per això, pel compromís de Clínica Cervera amb la nostra cultura, pel que fa ja alguns anys que ens convertim en patrocinadores oficials. 


  També,  els dentistes sempre ens hem sentit molt identificats amb els artistes que pugen cada dia a l’escenari. La relació? És molt evident: compartim a un públic al que no li queda més remei que restar en silenci fins que acabi l’obra; amb l’excepció d’alguna manifestació esporàdica que ens ajuda a conèixer el seu grau de satisfacció durant l‘espectacle’, i esperant la seva aprovació amb un bon somriure.


  Des de Clínica Cervera t’animem a gaudir dels pròxims espectacles que oferirà el Teatre de Salt. Pots conèixer aquí la seva programació completa.