• 27 JUL 22

  Clínica Cervera torna a realitzar un taller infantil sobre salut i higiene bucodental

  35 nens i nenes del casal de l’Uni Girona participen en aquesta activitat

  Seguint amb el nostre compromís amb la salut i higiene bucodental infantil, les nostres doctores Laura López, Ana Moreno i Paula Blanch juntament amb la coordinació de la Teresa Sanchez, van impartir un nou taller per mostrar als més petits la importància de tenir cura de les seves dents.


  En aquesta jornada es van tractar aspectes bàsics per la higiene bucodental, com què són les càries i què les causen o com s’han de raspallar les dents. Es va obsequiar als nens i nenes amb un kit d’un raspall, pasta de dents i altres utensilis i van poder posar en pràctica tot el que van aprendre. 


  El taller es va impartir a 35 nens i nenes del casal de l’Uni Girona d’ entre sis i dotze anys, que van estar molt atents durant les explicacions, van poder compartir les seves pròpies experiències i van ser molt participatius fent preguntes sobre els hàbits saludables i la higiene bucodental. 


  Des de Clínica Cervera animem a tots els ciutadans, i no només als més petits, a seguir unes bones pautes per la correcta higiene bucodental. D’aquesta manera, ens assegurem mantenir una boca sana durant molt de temps.