• 23 DES 19

    Els pacients de Clínica Cervera decoren un arbre de Nadal solidari

    Finalitza una nova edició de la campanya “Somriures Solidaris”, en col·laboració amb Càritas Girona

    Les coses més petites tenen un valor incalculable si són compartides. Per això, aquest any Clínica Cervera ha compartit amb tots els seus pacients una tradició que no pot faltar en aquests dies: fer i decorar l’arbre de Nadal. Hi han penjat els seus millors desitjos pel 2020. Ho han fet dins la tradicional campanya nadalenca “Somriures Solidaris”, amb la que la clínica ha col·laborat un any més amb Càritas Girona.


    Durant les dues darreres setmanes, tots els pacients de Clínica Cervera han anat donant vida a un arbre de Nadal molt particular, format per varis cubs com un trencaclosques i amb espais per què els pacients anessin col·locant les seves decoracions nadalenques, simbolitzades amb adhesius de regals, somriures i boles de Nadal. D’aquesta manera, han decorat conjuntament un arbre de Nadal amb el propòsit de traslladar a Càritas Girona els seus millors desitjos per Nadal i Any Nou.


    Aquesta nova edició de “Somriures Solidaris”, amb el lema “Desitjos compartits”, ha finalitzat amb l’entrega d’una col·laboració econòmica a Càritas Girona, que ha estat recollida per la seva responsable de l’àrea de Responsabilitat Social-Serveis Generals, Sílvia Padrós, de mans del director mèdic de la clínica, el doctor Santiago Cervera.