• 07 DES 18

  Els “Somriures Solidaris” de Clínica Cervera contagien els bons desitjos entre els pacients

  Aquesta campanya nadalenca inclourà un sorteig entre tots els participants i finalitzarà amb una col·laboració econòmica per Càritas Girona

  El somriure és el vincle que uneix a tots els pacients de Clínica Cervera… I el nadal és un gran moment per compartir-lo. Per això, aquest any, la nostra tradicional campanya de nadal “Somriures Solidaris” tindrà l’objectiu de transmetre somriures i bons desitjos entre tots els pacients. Del 10 al 21 de desembre, tots ells podran participar en aquesta iniciativa solidària que, una vegada més, finalitzarà amb una col·laboració econòmica per Càritas Girona.


  Amb el lema “Encomana el teu somriure”, aquesta edició comptarà amb un arbre de nadal en el que els pacients penjaran els seus millors desitjos pel 2019, així com fotografies amb els nostres “somriures solidaris”, gràcies a la càmera instantània que posarem a la seva disposició a la recepció de la clínica.   Contagiar el nostre somriure tindrà premi

  Cada pacient penjarà el seu millor desig a l’arbre de nadal i a canvi, podrà agafar-ne un altre d’entre tots els que estiguin disponibles. En aquesta edició de “Somriures Solidaris”, els desitjos no només tindran un valor simbòlic, sinó  també material, ja que tots estaran numerats amb l’objectiu de sortejar entre tots els participants una gourmet box amb productes de proximitat. El guanyador del sorteig es donarà a conèixer al finalitzar la campanya.


  Com explica el director mèdic de Clínica Cervera, el doctor Santiago Cervera, “tots els nostres pacients coneixen el valor d’un somriure sa per sentir-se bé per fora i per dins, però hi ha encara alguna cosa més gratificant que somriure: fer somriure als altres. Contagiar la felicitat, els bons desitjos… I aquest és l’objectiu que ens hem marcat aquest any amb ‘Somriures Solidaris’”.


  Per sisè any consecutiu, la campanya nadalenca tindrà aires solidaris ja que Clínica Cervera farà entrega d’una col·laboració econòmica per Càritas Girona, una entitat social que, des de fa més de 50 anys, realitza una tasca clau a favor dels col·lectius més desfavorits de la nostra província.