• 10 ABR 24

  Escàner facial 3D: l’última tecnologia al servei dels nostres pacients

  L’escàner facial RAYFace arriba a Clínica Cervera

  A Clínica Cervera, estem convençuts que la tecnologia juga un paper crucial en la millora continuada dels tractaments que oferim als nostres pacients. Per això, hem incorporat a la nostra clínica l’escàner facial RAYFace, una eina d’avantguarda que simbolitza el nostre compromís amb l’excel·lència i la innovació en l’atenció dental.


  Avantatges de l’escàner facial 3D a Clínica Cervera

  L’ús de l’escàner facial 3D a Clínica Cervera no només ens permet elaborar diagnòstics més precisos i desenvolupar tractaments altament personalitzats, sinó que també reflexa el nostre desig d’estar a l’avantguarda de la tecnologia dental. Aquesta eina transforma radicalment l’experiència dels nostres pacients, des de la consulta inicial fins el tractament final, garantint resultats òptims i adaptats a cada necessitat específica. 


  Ens permet millorar en:

  • Precisió i personalització: la seva capacitat per generar un avatar 3D d’alta definició del rostre del pacient ens permet dissenyar tractaments altament personalitzats. A més, la seva precisió és especialment valuosa en casos de reconstruccions complexes, implants i tractaments estètics, entre altres.
  • Temps i experiència: la rapidesa i independència de l’escaneig ofereix una experiència més còmode i menys invasiva pel pacient, pren el registre facial en 1 segon i el fet de poder visualitzar els resultats esperats dels tractaments abans de començar, fa que els pacients se sentin més involucrats i satisfets amb el procés.
  • Integració amb altres tractaments: Aquest dispositiu és complementari a altres tecnologies d’escaneig intraoral i radiografies, cosa que ens permet tenir una visió 360° del pacient. Aquesta integració és fonamental per planificar tractaments complexes, assegurant resultats estètics i funcionals òptims.


  Aquest dispositiu representa la darrera novetat en tecnologia d’escaneig facial, oferint una precisió i rapidesa sense precedents per la captura d’imatges 3D de la cara del pacient. Gràcies a les seves sis càmeres d’alta resolució i la seva llum anular incorporada, captura de manera simultània diferents angles de la cara, permetent crear models 3D detallats en qüestió de segons.


  La seva arribada a Clínica Cervera és la prova del nostre compromís continuat amb la innovació i l’excel·lència en la cura dental. A l’integrar aquesta tecnologia en el nostre flux de treball, no només hem pogut millorar la precisió i l’eficiència dels nostres tractaments sinó també enriquir l’experiència dels nostres pacients, assegurant que cada visita sigui tan informativa, còmode i satisfactòria com sigui possible. A Clínica Cervera, estem emocionats per les possibilitats que aquesta tecnologia ens ofereix per seguir elevant l’estàndard  d’atenció dental i seguir oferint als nostres pacients els millors resultats possibles.