• 19 GEN 21

  Escàner intraoral: els avantatges d’obtenir una impressió 3D de la teva boca

  Més comoditat, rapidesa i precisió pels teus tractaments bucodentals

  La revolució digital ja ha arribat a totes les àrees de Clínica Cervera. Una mostra d’això és l’escàner intraoral: un dispositiu d’última generació que permet prendre impressions digitals de la boca en tres dimensions amb més comoditat, rapidesa i precisió que les impressions convencionals, realitzades amb cubetes de plàstic o metall. T’expliquem quins avantatges t’ofereix!  1. Més còmode per tu

   Les tradicionals impressions de silicona i alginat amb les que s’obté una reproducció física de la boca poden resultar incòmodes per alguns pacients. En canvi, l’escàner intraoral emet un feix lluminós que va fotografiant ràpida i còmodament l’interior de la boca per, posteriorment, generar una reproducció de la mateixa en tres dimensions. Un escanejat complet pot fer-se en només uns minuts.


  2. Més precís

   En ocasions, el sistema convencional d’impressió pot crear petites imperfeccions i, a més, els materials del motlle poden alterar-se amb el pas del temps. Pel contrari, la impressió digital és molt més precisa i inclús ens permet ampliar i rotar qualsevol punt de la nostra boca. A més, es manté intacta, pel que als dentistes ens serveix per realitzar un seguiment de la boca del pacient.


  3. Ofereix més informació

   L’escanejat no només ens dóna informació tridimensional sobre la forma de dents, genives i pròtesis i altres elements, sinó també sobre el color i la textura. Això és molt valuós per, per exemple, veure l’harmonia existent entre tots els paràmetres o per comprovar la salut de les genives i mucoses. També, la informació i imatges obtingudes amb l’escàner intraoral ens permeten mostrar-te diferents opcions i simulacions de tractament, cosa que fa possible que puguis veure el resultat final abans de començar a realitzar-te’l.


  Quan es tracta de buscar els avantatges i desavantatges d’un escàner intraoral, el resultat es bastant senzill: no hi ha desavantatges.

  + info: La impressió 3D s’incorpora a les noves tecnologies digitals de Clínica Cervera