• 07 DES 21

  Iniciem una nova edició de 'Somriures Solidaris' per omplir d’il·lusions el 2022

  La tradicional campanya nadalenca de Clínica Cervera finalitzarà amb una ajuda econòmica per Càritas Girona

  “Per un 2022 ple d’il·lusions”. Aquest és el lema que hem utilitzat a Clínica Cervera per posar en marxa la nostra tradicional campanya nadalenca “Somriures Solidaris”, que aquest any celebra la seva sisena edició. Des del dia 13 al 21 de desembre, farem als nostres pacients partícips d’un senzill gest col·lectiu amb el que simbolitzarem els nostres millors desitjos pel proper 2022.

  En aquesta nova edició de “Somriures Solidaris”, cada pacient que passi per les nostres instal·lacions podrà agafar un dels globus disponibles a Recepció –prèviament inflats– i dipositar-lo en un dels quatre cubs amb els dígits “2022”. D’aquesta manera simbòlica, globus a globus, ompliran l‘Any Nou amb els seus millors desitjos i, al mateix temps, entraran en el sorteig d’una gourmet box amb productes de proximitat. 


  Un gest, una il·lusió

  Com ja és tradició, la campanya acabarà amb una col·laboració econòmica per Càritas Girona, que servirà per ajudar a que les persones més desafavorides de la província puguin viure un Nadal millor. Com explica el director mèdic de la clínica, el Dr. Santiago Cervera, “l’esperit de ‘Somriures Solidaris’ any rere any, és implicar als nostres pacients a través d’un gest senzill que s’acabi transformant en una petita il·lusió o ajuda per aquelles persones que més ho necessiten”. 


  Com participar?

  Podran participar a la campanya tots aquells pacients que tinguin cita entre els dies 13 i 21 de desembre. Per fer-ho, només hauran de:

  1. Agafar un globus
   Estaran disponibles a la Recepció.

  2. Enganxar-hi el seu número de participació
   Els hi facilitarem un adhesiu numerat perquè l’enganxin al globus.

  3. Dipositar el globus en un dels cubs
   Podran triar un dels quatre cubs disponibles, l’hauran d’obrir i posar-hi el globus a dins.


  La campanya finalitzarà amb una “festa de globus”! D’entre tots els globus participants, una persona representant de Càritas Girona serà la mà innocent que seleccioni un dels números com a guanyador. 

  + info: Consulta les bases de participació