• 09 OCT 20

  L’ equip creix: noves incorporacions a Clínica Cervera

  Una dentista, una protèsica dental i una higienista s’incorporen a la plantilla

  L’equip creix. La doctora Paula Blanch, la protèsica dental Sandra Iglesias i la higienista Ariadna Escámez són les darreres incorporacions a la plantilla de Clínica Cervera. Noves professionals que venen per ampliar i seguir millorant l’atenció que oferim als nostres pacients.

  La Dra. Blanch compta amb el Grau en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (2016), on també va realitzar la residència clínica en Tècniques Quirúrgiques (2017). A més, posseeix el Diploma Universitari en Periodòncia (Universitat Complutense de Madrid, 2017), el Certificat Invisalign (Manuel Román Academy, 2018) i el Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial (Athenea Dental Institute, 2019). A la Clínica Cervera s’ha sumat a l’àrea d’Odontologia Conservadora, on la seva prioritat és conservar la dent natural, eliminant només els teixits afectats i restaurant la seva funció i salut.

  Per la seva part, la Sandra Iglesias és Tècnica Superior de Pròtesi Dental (Escola Pejoan, Barcelona) i exerceix com a tal des de 2016. S’ha incorporat a Clínica Cervera oferint  suport com a auxiliar de clínica.

  Per últim, l’Ariadna Escámez és higienista bucodental i va iniciar la seva trajectòria professional al 1999 exercint a diferents àrees com auxiliar i higienista, tasques que porta desenvolupant a Clínica Cervera des del juny del 2019.