• 21 DES 18

  La col·laboració amb Càritas Girona tanca una nova edició de “Somriures Solidaris”

  El pacient Jesús R.S. ha estat el guanyador del sorteig “Encomana el teu somriure”

  La nostra última edició de la campanya nadalenca “Somriures Solidaris” ha finalitzat amb una nova col·laboració econòmica per Càritas Girona. La seva directora, Dolors Puigdevall, l’ha rebut de mans del nostre director mèdic, el Dr. Santiago Cervera. Amb aquest gest, Clínica Cervera pretén transmetre els seus millors desitjos a les persones més desfavorides de la nostra província, beneficiaries de la gran tasca social que realitza Càritas Girona des de fa més de 50 anys.


  Aquesta col·laboració ha comptat també amb la implicació dels pacients de Clínica Cervera, que en aquesta edició de “Somriures Solidaris” han transmès els seus somriures i millors desitjos penjant-los al nostre arbre de nadal. Amb el lema “Encomana el teu somriure”, han escrit i compartit desitjos entre ells, i també fotografies amb els seus somriures més solidaris.


  Guanyador del sorteig “Encomana el teu somriure”

  El pacient Jesús R.S. ha estat el guanyador de la gourmet box amb productes de proximitat que hem sortejat entre tots els pacients que han anat penjant els seus millors desitjos a l’arbre perquè a la vegada, altres pacients puguin agafar-los per començar amb bon peu el 2019. La petita Gala, de 3 anys, ha estat la mà innocent que ha seleccionat al agraciat.