• 04 JUN 24

  La Dra. López i en Carles Winterhalder es formen en les últimes tècniques odontològiques

  Sempre a l’avantguarda pels nostres pacients

  A Clínica Cervera, estem compromesos amb la formació continua per oferir sempre el millor als nostres pacients. En aquesta ocasió, ha estat la Dra. Laura López i el responsable de disseny dental, Carles Winterhalder, qui han assistit a tres cursos per continuar ampliant els  seus coneixements i, per tant, també els de la nostra clínica. 


  La Dra. Laura López va assistir el 17 de maig a un curs intensiu sobre traumatologia dentoalveolar a la SCOE, i el 18 de maig, a un curs sobre ciments segelladors bioceràmics al Centre Cívic Barri Vell de Girona impartit per la Dra. Piedad Soldado. Aquests cursos li han permès actualitzar els seus coneixements i habilitats en el maneig de traumatismes dentals i en l’ús dels últims materials bioceràmics, essencials per tractaments més efectius i segurs.


  Per una altra banda, en Carles Winterhalder, responsable de disseny dental, va participar el 17 de maig en un curs sobre maquillatge en ceràmica dental al GC Campus de Madrid. Amb aquesta formació ha pogut conèixer les últimes tècniques més innovadores en odontologia estètica. 


  A Clínica Cervera, ens sentim orgullosos de tenir un equip tan dedicat i en constant creixement. Sabem que la combinació de coneixements actualitzats i tecnologia avançada ens permet brindar un servei d’ alta qualitat i atenció personalitzada a cada un dels nostres pacients.


  Gràcies per confiar en nosaltres i acompanyar-nos en aquest viatge de millora continua!