• 20 MAR 24

  La formació constant: un dels pilars de Clínica Cervera

  A l’avantguarda per als nostres pacients

  A Clínica Cervera som conscients de la necessitat d’evolucionar contínuament amb l’objectiu d’oferir el millor servei als nostres pacients; una tasca, la de la formació constant, que s’estén a totes les àrees de la nostra feina, des de la recepció fins a l’ús de la tecnologia més avançada, passant per estar a l’última en coneixements i tractaments clínics. Per això, dediquem  temps i recursos significatius a la formació continua del nostre equip, assegurant que estiguin sempre actualitzats i preparats per brindar un servei excepcional.

  I amb aquest objectiu, hem participat en els últims dies en tres esdeveniments formatius en els que hem après i ensenyat a parts iguals: 

  • El nostre director mèdic, el Dr. Santiago Cervera, va assistir al curs organitzat per la Societat Catalana d’Odontoestomatologia sobre “Cirurgia Mucogingival al voltant de dents: de la teoria a la pràctica” impartit pel Dr. Dino Calzavara. 


  • La Dra. Mireia Prat, la nostra experta en Ortodòncia i Odontopediatria, va assistir a una formació intensiva a la Clínica Friedlander sobre “ortodòncia centrada en el pacient”.


  • Per últim, el Dr. Cervera juntament amb dos membres de l’equip de recepció de Clínica Cervera i tres persones de la Clínica Curull, van assistir a un curs sobre Coaching Dental impartit per Belinda de Selys.


  Aquesta participació és una mostra del nostre compromís amb l’aprenentatge i la millora continua. Reconeixem que estar al dia amb les últimes tendències i avançaments en odontologia és fonamental per oferir als nostres pacients els tractaments més avançats i efectius. 

  I també, creiem fermament en la col·laboració i l’intercanvi de coneixements entre companys del sector com un dels pilars fonamentals per avançar en tots els camps de l’odontologia.

  A Clínica Cervera estem orgullosos tant de participar en esdeveniments formatius a tots els nivells, així com de compartir el nostre coneixement i compromís amb la resta de professionals del sector. Al final, el nostre objectiu és sempre el mateix: brindar als nostres pacients la millor experiència possible i els millors resultats per la seva salut bucodental.