• 28 DES 22

  La màgia del Nadal al dinar de Clínica Cervera

  Celebrem un any més el nostre tradicional dinar nadalenc

  La màgia del Nadal s’ha colat un any més a la Clínica Cervera gràcies al ja tradicional dinar de nadal. Sorpreses, bon tiberi, regals, moltes fotos, quina amb premis i música van fer la seva màgia, i durant tot el dia van mantenir visibles els somriures de tots els qui treballem per cuidar dels vostres.

  Els nervis pel dinar ja es notaven des de primera hora del dia, després d’atendre les visites del matí, van arribar els looks més elegants per substituir els uniformes, una mica més de maquillatge, i tots a punt per pujar al minibús. Durant el trajecte, i com a entreteniment, ens va acompanyar el típic joc per endevinar a quin restaurant ens dirigíem. 

  Entre aperitius gaudits a la terrassa i el dinar a taula, van anar passant les hores i l’ambient seguia ben animat. També hi va col·laborar molt el fet de jugar a la Quina, i sobretot, els premis que es varen repartir entre les més afortunades de l’equip. 

  Després de repartir la sort i els premis, amb tanta alegria i emoció, a la primera cançó que va sonar, ja vam començar a ballar, però amb el bon ambient que hi havia, possiblement  haguéssim arribat a ballar fins i tot sense música. 

  Vam tornar a gaudir d’un dia inoblidable, en el que els integrants de la Clínica Cervera van demostrar una vegada més, que a part de la seva professionalitat, són els seus valors i qualitat humana que ens fa ser un gran equip.