• 15 NOV 19

    Millorem la nostra formació per afrontar emergències mèdiques i parades cardíaques

    Tot l’equip de Clínica Cervera realitza un curs de Suport Vital Bàsic i Desfibril·lació Externa Automàtica

    Preparats per qualsevol situació d’emergència. Així estem a Clínica Cervera després que tot el nostre equip hagi realitzat un curs de Suport Vital Bàsic (SVB) i Desfibril·lació Externa Automàtica (DEA) acreditat pel Consell Català de Reanimació en SVB-DEA i amb el reconeixement del Consell Europeu de Reanimació (ERC). 


    Gràcies a aquesta formació hem adquirit els coneixements teòrics i les habilitats pràctiques necessàries per atendre als pacients en situació d’emergència i poder prevenir i tractar la parada cardiorrespiratòria. Això ens permet poder afrontar qualsevol emergència mèdica que precisi atenció mentre arriben els efectius sanitaris. També hem après a actuar davant una emergència cardiorrespiratòria, on saber utilitzar un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) pot ser definitiu ja que cada minut compta. Vam poder fer pràctiques amb simulacions per familiaritzar-nos amb els passos a seguir i poder ser àgils davant d’aquests casos, així com pràctiques de Reanimació Cardiopulmonar (RCP) bàsica, amb l’ús de la màscara per respiració boca-boca i de tècniques per evitar ennuegaments i altres situacions.


    En definitiva, ha estat un curs molt complet del que n’hem sortit molt satisfets per assimilar coneixements que poden marcar una gran diferència davant de qualsevol situació d’emergència mèdica que pugui succeir en el nostre dia a dia, tant a dins com a fora de la clínica.