• 20 ABR 21

    Noves incorporacions a l’equip de Clínica Cervera

    La higienista Wafa Jbilou i l’administrativa Núria Marco s’uneixen a la plantilla

    L’equip creix! Dues noves professionals s’ han incorporat recentment a Clínica Cervera per reforçar les àrees d’higienistes i recepcionistes. La higienista Wafa Jbilou i l’administrativa Núria Marco ja estan aportant la seva formació i experiència per seguir millorant dia a dia l’atenció als nostres pacients.

    Wafa Jbilou és higienista bucodental i dóna suport al doctor com a auxiliar, ajudant-los en les intervencions quirúrgiques més complexes que requereixen sedació. Entre les seves feines clíniques, també realitza tasques d’esterilització i control de material. A més, s’està formant per conèixer en profunditat les tasques de gestió i coordinació que es desenvolupen a l’àrea de Recepció.

    Per la seva part, Núria Marco va estudiar Gestió  Administrativa i, a més de ser bilingüe, acumula una llarga experiència en diferents empreses en les que ha ocupat llocs d’administració i d’atenció al públic. El passat mes de novembre es va incorporar a l’ equip de Recepció de Clínica Cervera, on atén als pacients a la seva arribada o per via telefònica, gestiona agendes, etc.