• 04 DES 20

  Posa’t el teu somriure més solidari!

  Iniciem una nova edició de “Somriures Solidaris” col·laborant amb Càritas Girona

  La pandèmia de la COVID-19 ha amagat el nostre somriure darrere d’una mascareta. Per això, des de Clínica Cervera hem iniciat una nova edició de la nostra tradicional campanya “Somriures Solidaris” per animar als nostres pacients a posar-se el seu somriure més solidari i treure’l al carrer aquest Nadal. L’hem plasmat en una mascareta certificada i reutilitzable amb la que els nostres pacients no només estaran protegits, sinó que també estaran ajudant Càritas Girona, entitat col·laboradora de la campanya. A més, també podran entrar en el sorteig d’una gourmet box amb productes de proximitat.

  La campanya “Somriures Solidaris”, que estarà activa fins el proper 22 de desembre, celebra així la seva cinquena edició amb el mateix propòsit que quan va néixer: ajudar a persones desfavorides de la província perquè puguin gaudir del Nadal gràcies a una col·laboració econòmica per Càritas Girona i, al mateix temps, implicar als pacients de Clínica Cervera en aquest objectiu.

  Com explica el director mèdic de la clínica, el Dr. Santiago Cervera, “la COVID-19 ens ha privat de moltes coses, inclús de poder gaudir dels somriures de la gent pel carrer, amb tot el que poden arribar a transmetre, per això ens ha semblat bona idea que els nostres pacients puguin com a mínim posar-se aquests somriures tan simbòlics i solidaris”. 

  Les mascaretes reutilitzables de “Somriures Solidaris”, fabricades a Catalunya, estan certificades segons la normativa UNE 0065:2020 i tenen una eficàcia de filtració bacteriana i d’aerosols superior al 96 % i al 95 %, respectivament. Tots els pacients que tinguin cita durant aquests dies a la clínica podran endur-se una mascareta i, també participar en el sorteig d’una gourmet box.


  Com participar en el sorteig?

  Participar és molt fàcil. Els pacients només hauran de demanar la mascareta a Recepció, fer-se una foto amb ella i compartir-la a Instagram com a publicació o story, etiquetant a Clínica Cervera (@clinica_cervera). La gourmet box es sortejarà entre tots els participants.

  + info: Consulta les bases de participació