• 10 ABR 23

  Renovem el nostre patrocini amb les jugadores de l’Uni Girona

  A Clínica Cervera “ens fa molta il·lusió col·laborar una temporada més amb un referent esportiu de la ciutat”

  Compromesos amb l’esport i amb la nostra ciutat. Així ens sentim a Clínica Cervera després d’haver renovat per tercer any consecutiu la nostra col·laboració amb l’entitat i les jugadores de l’Uni Girona, a les que ens sentim orgullosos d’acompanyar a la pista i de cuidar a la clínica.

  “Ens fa molta il·lusió col·laborar una temporada més amb un referent esportiu de la ciutat de Girona”, ha explicat el nostre director mèdic, el doctor Santiago Cervera, en l’acte celebrat al pavelló de Fontajau per consolidar aquesta col·laboració. 

  Acompanyat per les coordinadores de la clínica, el doctor Cervera ha manifestat també la il·lusió que ens fa “formar part econòmica i emocional de l’equip”. 

  “Tenim una estructura pràcticament consolidada per un equip femení i ens sentim molt solidaris amb l’Uni Girona. Després de dues temporades amb l’entitat, podem afirmar que estem encantats de seguir col·laborant-hi”, ha afegit. 


  Una aposta per l’esport i per la salut

  La nostra tasca com a col·laboradors de l’Uni Girona va més enllà de l’aportació econòmica. A Clínica Cervera ens preocupem i ocupem periòdicament de les revisions bucodentals de les seves jugadores, garantint així el seu màxim rendiment. 

  I és que malalties com la càries, la periodontitis o el bruxisme influeixen negativament en la capacitat física de qui les pateix, cosa que interfereix directament en el seu rendiment esportiu (sobretot en aquelles persones que el practiquen de manera professional com és el cas de les jugadores de l’Uni). 

  Gràcies a aquesta col·laboració, el nostre compromís perquè l’equip mantingui la millor salut bucodental no ha fet més que donar bons resultats: somriures sans i una bona posició a la classificació. Força, Uni Girona!