• 15 FEB 22

  Reprenem la col·laboració amb Càritas Girona per tractar a menors en risc d’exclusió

  La covid-19 ens va obligar a interrompre aquesta iniciativa que vam iniciar al 2014

  Reprenem els bons hàbits. Després d’una parada obligada per la pandèmia de la covid-19, a Clínica Cervera hem reprès la nostra col·laboració  amb Càritas Girona per cuidar la salut bucodental dels menors en risc d’exclusió social que habiten a la nostra província. 

  Tot l’equip de Clínica Cervera està molt il·lusionat per poder reprendre aquesta iniciativa solidària que vam iniciar al 2014. Es tracta d’una tasca totalment altruista duta a terme per cada una de les persones que formen l’equip, que dediquen voluntàriament el seu temps fora de l’horari laboral per ajudar als infants mes desfavorits, aportant allò que millor saben fer: tenir cura del seu somriure i donar-los les indicacions i eines perquè siguin capaços de prevenir possibles problemes bucodentals.


  Nens i nenes d’ entre 6 i 11 anys

  Gràcies a aquesta col·laboració podem oferir una atenció personalitzada a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys que no tenen un accés fàcil als tractaments bucodentals. En la seva  primera visita, realitzem una valoració inicial i una higiene (profilaxis); i, en cas de detectar algun problema, procedim al tractament més adequat.

  El nostre objectiu és que mantinguin un somriure saludable i, sobretot, que apreciïn la importància de la salut de la boca perquè se sentin motivats a l’ hora de realitzar la seva higiene oral diària. L’agraïment de les seves mirades és la nostra millor recompensa.

  + info: Clínica Cervera atén voluntàriament a més de 30 nens de Girona en risc d’exclusió social