• 27 SET 22

  Tot l’equip de Clínica Cervera celebra les Primeres Jornades d’ Actualització en Odontologia

  Cada especialista va impartir una ponència per enriquir la formació de la resta de companyes

  A Clínica Cervera som experts en aprendre. No només ho fem a través de formació reglada, d’assistència a congressos de primer nivell i formació privada de mans d’especialistes internacionals, sinó també a través del nostre propi equip facultatiu. Perquè cada membre de Clínica Cervera té moltes coses per aportar a la resta, d’aquí que haguem celebrat la primera edició de les Jornades d’ Actualització en Odontologia. 


  Durant aquesta cita, que es va realitzar el passat dissabte 24 de setembre, sis de les nostres especialistes van impartir ponències per millorar i actualitzar la formació de la resta de companyes, oferint formació útil i pràctica que els permeti oferir als pacients una atenció encara millor. Els temes tractats van ser: 


  • “Revisió de Salut Oral (RSO), un nou concepte”, per la Dra. Laura López.
  • “Actualització en medicina oral. Usos de l’Airflow i Aquacare”, per la Dra. Ana Moreno.
  • “Introducció del servei de tractament de roncopaties i apnea obstructiva del son (AOS) lleu a la clínica” i “Rehabilitació miofuncional en el pacient adult”, per la Dra. Paula Blanch.
  • “Tractaments actuals d’ortodòncia en l’adult i el nen” i “Rehabilitació miofuncional en el pacient infantil”, per la Dra. Mireia Prat.
  • “Pacient digital en els estudis complexes”, per la Dra. Montse Clotet.
  • “Avaluació de l’experiència del pacient a la clínica”, pel Dr. Santiago Cervera.


  Les Jornades d’ Actualització en Odontologia no només s’han convertit en una cita per seguir formant-nos. També són la prova evident del talent amb el que compta Clínica Cervera i de l’orgull que sentim per la professionalitat de cada una de les nostres companyes.

  + info: Coneix el nostre equip