Ús de la sedació conscient i control de l’ansietat

    Tot i que els tractaments dentals han evolucionat enormement gràcies a l’aparició de l’alta tecnologia i a l’aplicació de noves tècniques odontològiques, molts pacients són reticents a acceptar aquests tractaments per problemes d’ansietat davant dels mateixos.

    A Clínica Cervera som pioners a Girona en l’ús de la sedació conscient i control de l’ansietat a la clínica dental. Des del 2001 oferim aquest servei de la mà d’un equip mèdic especialista en anestesiologia, que permet relaxar al pacient d’una manera segura i eficaç abans i durant el tractament odontològic.

    La sedació conscient és una tècnica anestèsica que elimina la tensió i l’ansietat del pacient i produeix certa somnolència. Això permet una teràpia més ràpida i còmoda al trobar-se en un estat de relaxació i confort. Durant la intervenció es monitoritza el pacient i es controlen les seves constants vitals i només es necessiten uns 20 minuts per tornar a la normalitat després de la visita, permetent que el pacient surti de la clínica tranquil i recuperat.

    Pot sol·licitar-se aquest servei quan se li presenti el pla de tractament, o se li suggerirà segons el tipus d’intervenció.