• 23 DES 21

  Càritas Girona rep una col·laboració econòmica gràcies a les il·lusions dels nostres pacients

  La seva responsable de Responsabilitat Social Empresarial, Sílvia Padrós, tanca la campanya solidària “Somriures Solidaris”

  A Clínica Cervera ja hem demanat el nostre desig per l’Any Nou: “Per un 2022 ple d’il·lusions”. Aquest és el brindis que hem realitzat juntament amb el nostres pacients a través de la sisena edició de la nostra campanya “Somriures Solidaris”, que ha finalitzat avui amb l’entrega d’una col·laboració econòmica per Càritas Girona. La seva responsable de RSE, Sílvia Padrós, l’ha rebut de mans del nostre director mèdic, el Dr. Santiago Cervera.

  Finalitza així la sisena edició d’aquesta campanya nadalenca a la que s’hi han implicat tots els nostres pacients a través d’un gest col·lectiu amb el que hem simbolitzat els nostres millors desitjos pel proper 2022: cada un d’ells ha anat col·locant globus daurats i platejats en quatre grans cubs amb els dígits “2022”. D’aquesta manera simbòlica han omplert l’Any Nou amb els seus millors desitjos.


  La pacient Glòria Buenaventura, guanyadora del sorteig 

  Entre tots els pacients que han participat a la campanya hem sortejat una gourmet box amb productes de proximitat. La responsable de RSE de Càritas Girona, ha estat la mà innocent que ha llençat a l’aire els globus a la Recepció de Clínica Cervera i n’ha seleccionat un  d’ ells: ¡Glòria Buenaventura ha estat l’afortunada!

  El Dr. Cervera ha agraït la participació de tots els pacients i confia que la col·laboració econòmica oferta a Càritas Girona ajudi a que les persones més desfavorides de Girona puguin viure un Nadal millor.

  + info: Iniciem una nova edició de 'Somriures Solidaris' per omplir d’il·lusions el 2022