• 21 DES 23

  Clínica Cervera col·labora per vuitè any consecutiu amb Càritas Girona

  La responsable de la ONG, Sílvia Padrós, certifica la nostra tasca solidària i ens acompanya en el tancament de la campanya “Somriures Solidaris” de 2023

  Clínica Cervera consolida el seu compromís amb la solidaritat un any més a través de la campanya “Somriures Solidaris”. En aquesta vuitena edició col·laborant amb Càritas Girona, hem volgut donar valor a un dels gestos més poderosos del món: el somriure. Per això, hem omplert la recepció de la clínica amb fotografies en les que el nostre equip i pacients mostraven els seus millors somriures.  


  El nostre director mèdic, el Dr. Santiago Cervera, ha transformat aquest senzill i simbòlic gest en la col·laboració econòmica que ha entregat a la responsable de RSE de Càritas Girona, Sílvia Padrós. Ella, ens ha fet entrega del certificat “empreses amb cor” del que tant orgullosos ens sentim, i també ha fet el paper de mà innocent per seleccionar el guanyador del sorteig del lot de productes gourmet. 


  El pacient Lluís Garolera Roca, guanyador del sorteig

  Entre tots els pacients que han compartit amb nosaltres la fotografia del seu somriure en aquesta edició de Somriures Solidaris, la persona afortunada que gaudirà del lot de productes gourmet, ha estat Lluís Garolera Roca. Enhorabona!


  El Dr. Cervera s’ha mostrat molt satisfet de poder col·laborar un any més amb Càritas Girona en el desenvolupament de la nostra comunitat i agraeix als pacients haver participat en la campanya, donant els seus somriures.