• 05 DES 23

  Dona el teu somriure als qui més ho necessiten

  Clínica Cervera inicia una nova edició de la seva campanya solidària “Somriures Solidaris” a benefici de Càritas Girona

  A Clínica Cervera iniciem la vuitena edició de la nostra tradicional campanya de nadal “Somriures Solidaris”, amb la que cada any donem suport econòmic a aquelles persones que més ho necessiten a la nostra comunitat mitjançant Càritas Girona.


  Per dur-la a terme, comptem sempre amb la col·laboració desinteressada dels nostres pacients, que amb un gest tan simple com fer un somriure, podran formar part d’aquesta campanya solidària entre els dies 11 i 21 de desembre i guanyar un lot de productes gourmet.


  Com participar?

  Durant els dies que duri la campanya, els pacients que passin per la clínica veuran una recepció amb una decoració nadalenca molt especial: la nostra recepció estarà plena de somriures!  


  A recepció us facilitarem una càmera de fotos de revelat instantani  mitjançant la qual podreu fer-vos una foto al moment, i,  a continuació, col·locar-la entre la resta de fotografies que ja estaran decorant l’espai. En el cas de preferir no fer-se aquesta foto, no passa res! Podreu seleccionar-ne una de les que ja tindrem impreses amb els somriures de tot el personal del nostre equip. 

   

  Tant si us feu una foto o en trieu una ja impresa, serà necessari que hi indiqueu al revers el vostre nom i cognoms, o numero d’historial clínic. El dia 21 de desembre -data en què finalitza la campanya-, una persona de Càritas Girona seleccionarà a l’atzar una de les fotografies amb el somriure exposades a Clínica Cervera. I aquesta serà la persona afortunada que guanyarà un lot de productes gourmet!


  > Consulta les bases de participació