• 12 DES 22

  Clínica Cervera es proposa que aquest Nadal no hi hagi “Cap infant sense somriure”

  Llencem una nova edició de la nostra campanya solidària “Somriures Solidaris” a benefici de Càritas Girona

  “Cap infant sense somriure”. Aquest és el lema que hem utilitzat a Clínica Cervera per  posar en marxa la setena edició de la tradicional campanya de nadal “Somriures Solidaris”, que aquest any estarà dirigida als infants i joves beneficiaris del Servei d’Intervenció Educativa de Càritas Girona. Des del 12 al 21 de desembre, farem participar als nostres pacients amb un senzill gest que fomentarà l’educació per trencar la barrera de la desigualtat social.  Somnis fets realitat

  En aquesta ocasió, hem volgut destinar la nostra col·laboració econòmica a infants i joves d’entre 6 i 16 anys de la província de Girona que viuen en situacions desfavorides. És a ells a qui Càritas Girona destina el seu projecte “Servei d’Intervenció Educativa”, que està inclòs dins el programa “Infància, joves i família”, per oferir-los un espai de relació, treball en valors i reforç escolar per garantir la igualtat d’oportunitats de tots els infants i joves. 


  A la pràctica es tradueix en equips de professionals i voluntaris que acompanyen als escolars vàries tardes a la setmana i organitzen activitats lúdiques, de treball i de relació per millorar els seus hàbits d’estudi, així com les seves habilitats personals i relacionals, amb la participació de les famílies i de forma coordinada amb tot l’entorn educatiu.


  Tal i com explica el director mèdic de la clínica, el Dr. Santiago Cervera, “l’esperit de ‘Somriures Solidaris’ d’aquest any és el de fomentar l’educació, que és la millor eina que tenim contra la desigualtat social”.  


  Com participar?

  Durant la campanya, la clínica donarà als seus pacients un caramel i un raspall de dents perquè els col·loquin en un dels mitjons nadalencs que hi haurà disponibles a recepció, juntament amb el seu número de participació. Amb aquest senzill gest, els pacients no només materialitzaran el seu desig perquè es compleixin els somnis dels més petits, sinó que també entraran al sorteig d’una gourmet box plena de productes de proximitat. 


  Serà el darrer dia de la campanya nadalenca, el 21 de desembre, quan una mà innocent de Càritas Girona seleccionarà un dels packs de caramel i raspall de dents, triant així a l’atzar el guanyador de la gourmet box d’aquest any. Tots els packs de caramels i raspalls s’entregaran a Càritas Girona juntament amb la col·laboració econòmica.
  > Consulta les bases de participació