• 19 NOV 18

  Clínica Cervera incorpora l’escàner intraoral per agilitzar els tractaments

  Els pacients d’ortodòncia i pròtesis, els grans beneficiats

  Una de les preguntes que més ens fan els pacients després d’escoltar el seu diagnòstic és: “Quan dura el tractament?”. No hi ha una resposta única. La durada final depèn de varis factors, com la complexitat del cas, la formació i experiència del professional o la cooperació del pacient. Però existeix un quart factor que escurça els temps, la tecnologia. Per això, a Clínica Cervera hem incorporat un escàner intraoral, una eina que permet registrar la boca d’una persona en tres dimensions. 


  L’escàner intraoral és especialment útil en diagnòstics i tractaments d’ortodòncia i pròtesis, que precisen de la presa d’una impressió de la boca del pacient mitjançant motlles i pastes, cosa que genera molèsties en els pacients en molts casos, així com temps d’espera.   Avantatges de l’escàner intraoral 

  Aquesta nova tecnologia ofereix alguns avantatges més que els mètodes tradicionals:


  • Millora l’experiència del pacient. Algunes persones tenen nàusees quan se’ls hi prenen impressions amb motlles i pastes. Amb un escàner intraoral, l’experiència és més còmode, ja que el pacient pot respirar i empassar com de costum durant tot el procediment. 


  • Possibilita ensenyar al pacient el tractament que necessita. La digitalització que ofereix l’escàner intraoral permet no només explicar als pacients quin tractament els convé i en què consisteix, sinó mostrar-ho en una pantalla. En aquest sentit, el professional també en surt beneficiat, ja que pot simular el tractament i veure els canvis que comportarà, com també succeeix en el cas del Disseny Digital de Somriures (DSD).


  • Més eficiència. Fins ara, hem estat eficaços. Ara som també eficients. L’escàner intraoral aconsegueix reduir els temps de consulta, i inclús el nombre de les mateixes. A més, també es suprimeix el temps que es destinava a enviar les impressions al laboratori abans de fabricar qualsevol aparell. 


  • Més precisió. Les impressions obtingudes amb el mètode tradicional poden tenir petites imperfeccions que fan que, per exemple, les pròtesis no s’ajustin amb total exactitud, un problema totalment solucionat per la digitalització.