• 09 FEB 24

  Clínica Cervera torna a apostar per les jugadores de l’ Uni Girona

  Renovem el nostre patrocini amb l’ Spar Girona

  Des de Clínica Cervera tornem a apostar un any més per l’esport i la salut renovant el nostre patrocini amb les jugadores de l’ Uni Girona. Aquest nou acord es va formalitzar a les nostres instal·lacions per part del director general de l’Spar Girona, Xavi Fernández, i el nostre director mèdic, el doctor Santiago Cervera.

  “Ens fa molta il·lusió continuar col·laborant amb un referent esportiu de la ciutat de Girona i millorar la qualitat de vida de les jugadores de l’Spar Girona”, ha manifestat el doctor Cervera després de la firma de l’acord, en la que també va mostrar la seva satisfacció al rebre una samarreta personalitzada de l’equip. 

  Aquest és el tercer any que Clínica Cervera col·labora com a patrocinador de les jugadores de l’Uni Girona amb l’acció de:  “El somriure de la setmana”, mitjançant la qual no només col·laborem econòmicament amb l’equip, sinó que ens convertim en proveïdors de serveis bucodentals de les seves jugadores. 


  La importància de la salut bucodental en l’esport

  No tothom ho sap, però el rendiment esportiu està molt condicionat per la salut bucodental. Tant que, malalties com la càries o el bruxisme incideixen de forma negativa i directa en la capacitat física de qui les pateix, augmentant les probabilitats de patir lesions musculars, rampes, fatiga, etc.

  Per sort, les jugadores de l’Uni Girona compten amb la nostra col·laboració periòdica perquè cap complicació relacionada amb la seva salut bucodental pugui afectar el seu rendiment esportiu. Elles, per la seva part, només hauran de mantenir bons hàbits saludables en el seu dia a dia i una correcta higiene bucodental. I estem segurs que així ho fan!