• 27 SET 21

  Els somriures de les jugadores de l’ Uni Girona passen revisió a Clínica Cervera

  La salut bucodental és clau perquè el seu rendiment a la pista sigui òptim

  En l’esport d’elit, tot compta. I la salut de la boca compta molt. Ho diu la ciència i ho veiem a diari a les notícies esportives. Per això, les jugadores del club de bàsquet femení Uni Girona compleixen amb cada una de les seves revisions bucodentals a Clínica Cervera, on és tot un orgull i una responsabilitat poder-les atendre.

  Els practicants d’esport d’alt rendiment són cada vegada més conscients que les malalties bucodentals com la càries, la malaltia periodontal o el bruxisme estan relacionades amb una reducció de la capacitat muscular, la flexibilitat i la velocitat de resposta física. Prova d’això és l’interès que les jugadores de l’ Uni Girona mostren a cada una de les seves visites periòdiques, prestant especial atenció a les indicacions i consells del nostre equip clínic, així com als últims estudis disponibles sobre la relació entre una boca sana i un bon rendiment esportiu. Per exemple, unes genives malaltes estan relacionades amb més risc de contractures musculars i fatiga muscular i amb una recuperació més lenta de les lesions musculars.

  Per Clínica Cervera és una satisfacció poder contribuir en la salut i en el rendiment esportiu d’un equip amb més de 15 anys de trajectòria que és un referent per la ciutat de Girona.

  + info: Una boca sana potencia el teu rendiment esportiu