• 20 MAI 24

  Les doctores Ana Moreno i Paula Blanch assisteixen al Congrés SEOP Girona

  Clínica Cervera, a l’última en salut dental dels més petits

  Clínica Cervera ha estat present en l’últim Congrés SEOP (Societat Espanyola d’Odontopediatria) a Girona, que es va celebrar del dia 9 a l’ 11 de maig al Palau de Congressos de la nostra ciutat.

  Durant tres dies, aquest esdeveniment va reunir a destacats professionals i experts en el camp de l’odontologia infantil, oferint un programa interdisciplinar de conferències i tallers d’alt nivell. En aquest context, la nostra clínica, sempre compromesa amb l’excel·lència i la innovació en la cura dental, va estar representada per les doctores Ana Moreno i Paula Blanch.

  La Dra. Ana Moreno, especialitzada en periodòncia, i la doctora Paula Blanch, experta en Ortodòncia, odontopediatria i medicina del son, van assistir a les diferents activitats del congrés, enriquint el seu coneixement i habilitats com les últimes tendències i avenços en odontopediatria. Estem segurs que la seva participació a aquest esdeveniment ha fet créixer encara més la nostra capacitat per oferir el millor servei possible als nostres pacients més petits.

  A Clínica Cervera, estem fermament compromesos amb la formació continua del nostre equip, amb l’objectiu d’oferir als nostres pacients una dedicació i atenció personalitzada, així com uns serveis i tractaments d’acord a les tecnologies més avançades.