• 20 FEB 24

  Noves incorporacions a l’equip de Clínica Cervera

  L’auxiliar Carlota Barneda i la doctora Ivette Teixidor s’uneixen a la plantilla

  Seguim sumant. L’ auxiliar Carlota Barneda i la doctora Ivette Teixidor són els últims fitxatges estrella que s’han incorporat a l’ equip de Clínica Cervera, on no parem de créixer tant quantitativa com qualitativament, i sempre amb el mateix objectiu: vetllar per la salut bucodental dels nostres pacients.

  Carlota Barneda s’ incorpora a Clínica Cervera com auxiliar dental. La seva alegria i ganes de treballar, són les eines amb les que cada dia atén i cuida als nostres pacients. A més, té (i tenim) la sort que ha entrat a formar part d’un equip amb molta experiència i ganes per aprendre moltíssim. 

  Per altra banda, la doctora Ivette Teixidor s’uneix a la nostra plantilla com a especialista en cirurgia oral i implantologia. Més de 10 anys exercint  com a cirurgiana i, des que es va llicenciar al 2010 i va finalitzar el seu màster a la Universitat de Barcelona, no ha deixat de formar-se. Afirma també que el treball en equip i les relacions personals són un dels  seus punts forts, pel que estem molt contents que ara desenvolupi totes aquestes aptituds com a part de Clínica Cervera. 

  I en el seu temps lliure, què els hi agrada fer a la Carlota i a la Ivette? A una li encanta tocar el piano i a l’altra, l’esport, especialment les curses d’obstacles i el submarinisme. Si vols saber a qui correspon cada afició, ja saps: tindràs tema de conversa per treure quan vinguis a visitar-nos.