• 28 NOV 22

  Renovem la nostra col·laboració al Festival Temporada Alta amb un espectacle de teatre de Carles Sans

  Tornem al teatre de primera!

  A Clínica Cervera hem tornat a apostar un any més –i ja en són nou– pel Festival Temporada Alta, un dels millors festivals europeus d’arts escèniques. I ho fem a través del patrocini de l’espectacle “Per fi sol!”, obra creada i interpretada per un dels cofundadors de la mítica companyia Tricicle, en Carles Sans.


  Segons explica el nostre director mèdic, el doctor Santiago Cervera, Temporada Alta és “un festival molt arrelat al territori i al teixit cultural de les comarques gironines, no només per la seva programació i projecció, sinó també per ser motor de creacions catalanes i per tenir un clar compromís social i educatiu”. Es tracta d’un festival que “ens enriqueix a tots i que, per tant, cada un de nosaltres pot donar suport, i la millor manera de fer-ho és anant al teatre”.


  I això és justament el que hem fet! El doctor Cervera i un petita representació de l’equip de la clínica amb els seus acompanyants vam gaudir el passat 11 de novembre amb l’espectacle “Per fi sol!”, amb el que durant una hora i mitja vam poder compartir moltes rialles. 


  Els secrets del Tricicle, al descobert

  Del record i pel record. Així va ser la nit on en Carles Sans ens va fer viure amb el seu espectacle; un monòleg que tots els seguidors del Tricicle voldrien veure. El mític membre d’aquesta reconeguda companyia de teatre gestual, revela aventures i secrets personals i professionals que han acompanyat al trio durant els més de 40 anys que han estat en actiu (https://temporada-alta.com).  A part de ser mecenes del festival Temporada Alta, Clínica Cervera també col·labora amb el patrocini del veterà Teatre de Salt.