• 28 OCT 20

  ‘Prova’t’ el teu nou somriure abans d’iniciar el tractament estètic

  Portem el Disseny Digital del Somriure a un nou nivell gràcies als escàners 3D i a la planificació digital

  Imagines poder veure’t amb el teu nou somriure i inclús poder-te’l provar abans d’iniciar el tractament estètic? A Clínica Cervera ja fa temps que això ho fem possible gràcies al Disseny Digital del Somriure (DDS), però ara hem anat un pas més enllà. Gràcies als escàners intraorals 3D i a les últimes eines de digitalització, hem millorat i agilitzat encara més el diagnòstic i planificació dels tractaments estètics. I, el més important: ara, més que mai, seràs part de l’equip clínic i, de forma totalment interactiva, podràs decidir com serà exactament el teu somriure. T’expliquem com ho fem!


  1. Escaneig 3D del teu somriure 

  A través de l’escàner intraoral, obtenim una recreació del teu somriure en tres dimensions. Aquesta tecnologia ens permet donar-te més comoditat perquè fa innecessàries les impressions que abans realitzàvem amb motllos i pastes; més rapidesa ja que no és necessari enviar aquestes impressions al laboratori; y més precisió ja que elimina les petites imperfeccions que podien tenir les impressions tradicionals. A més d’aquest registre 3D de la teva boca, realitzem fotografies i vídeos del teu somriure on podem sobreposar de forma tridimensional aquest escanejat, per visualitzar-lo i analitzar-lo en diferents expressions facials.


  2. Anàlisi i avaluació del somriure

  Amb tot aquest material, analitzem el teu somriure i avaluem tots aquells punts que podem corregir o millorar, com alteracions en la mida, color i posició de les dents, la línia de les genives, etc. Gràcies a les últimes eines digitals amb les que comptem a Clínica Cervera, podem anar aplicant totes aquestes correccions sobre el model tridimensional del teu somriure i, posteriorment, integrar-lo a les fotografies de la teva cara per veure el resultat en conjunt i harmonia amb tot el rostre. D’aquesta manera, i conjuntament amb tu, podem anar interactuant amb el teu nou somriure i anar fent modificacions per adequar-lo als teus gustos particulars.


  3. Pla de tractament

  Un cop hagis vist en fotografies quin serà exactament el resultat final, podrem definir el pla de tractament i iniciar el camí cap al teu nou somriure. Quan t’hagis decidit, confeccionarem el que anomenem mock-up: una espècie de maqueta del teu nou somriure realitzat en material acrílic o resina que podràs col·locar-te directament a la boca. Amb aquesta maqueta posada en boca, et farem fotografies perquè puguis apreciar en primera persona com serà el canvi. Aquest mock-up també podem confeccionar-lo en cas que no acabis de decidir-te per algun aspecte concret del teu nou somriure i necessitis veure’t-ho posat en boca per decidir el tractament.


  Aquesta evolució en el Disseny Digital del Somriure suposa un gran avançament a l’hora de comunicar-nos amb tu ja que ens ajuda a saber exactament quins són els teus gustos i expectatives i implicar-te encara més com a part de l’equip clínic.

  + info: Disseny Digital del Somriure: què té de revolucionari?