• 23 FEB 21

  Portem l’exploració diagnòstica a un nou nivell gràcies al nou TAC 3D

  Ens ofereix radiografies tridimensionals de gran resolució que agilitzen i milloren els diagnòstics i tractaments

  A Clínica Cervera hi veiem més enllà. Gràcies al recent incorporat TAC 3D (Tomografia Axial Computeritzada en tres dimensions), disposem de la tecnologia d’exploració radiològica més avançada. El TAC 3D proporciona radiografies tridimensionals de cap i coll amb la més alta resolució possible a dia d’avui, el que es tradueix en diagnòstics encara més segurs i en més agilitat i precisió en els plans de tractament. I això no és tot. T’expliquem més coses!

  Quan un pacient arriba a la clínica i comencem amb el diagnòstic de la seva problemàtica bucodental, les nostres doctores realitzen una exploració visual de la seva boca, però a vegades és necessari veure més enllà. Per això, a Clínica Cervera vam ser un dels primers en adquirir al 2011 el TAC 3D dental per realitzar aquestes exploracions. Ara, l’hem renovat amb la última tecnologia, cosa que ens ofereix la major qualitat d’imatge disponible amb la mínima exposició de radiació pel pacient, a més d’ampliar les possibilitats del nostre flux digital de treball.  Quins avantatges té el TAC 3D a la clínica dental?

  • Més precisió. Ens permet obtenir imatges d’alta resolució amb les que es poden realitzar avaluacions molt precises de diferents zones del cap i coll: dents, ossos i genives, nervis, pròtesis, implants, aparells d’ortodòncia… D’aquesta manera, el nostre equip clínic compta amb molta més informació per  realitzar diagnòstics i planificar tractaments de qualsevol disciplina de l’odontologia (implantologia, periodòncia, ortodòncia, endodòncia, etc.). Mentre que una ortopantomografia només proporciona imatges en dos dimensions, el TAC 3D les realitza en tres, i això fa possible un anàlisi molt més profund de l’estat del pacient.

  • Més seguretat, rapidesa i comoditat. En qüestió de segons i sense necessitat d’aparells claustrofòbics, el TAC 3D pren imatges tridimensionals mentre el pacient està dret, com si es tractés d’ una radiografia convencional i emetent menor radiació que una tomografia.

  • Més potencial. El TAC dental 3D s’integra perfectament en el flux digital de treball de Clínica Cervera. Per exemple, a través d’ell obtenim imatges 3D en les que, posteriorment, podem integrar les impressions digitals de la boca que ens ofereix l’escàner intraoral i inclús fotografies de l’interior d’aquesta i de la seva cara. Això significa que l’equip clínic compta amb una gran quantitat d’informació detallada per prendre les millors decisions diagnòstiques i de tractament.
  + info: ‘Prova’t’ el teu nou somriure abans d’iniciar el tractament estètic